Post by labenucpuzzjohh on Feb 6, 2022 15:48:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Цоол игра, пробајте, мало је тешка на почетку, супер лака на нивоу 7-мак.
Оценио бих 5 звездица, али можете ли да поправите ову ствар чим пређем на виши ниво. Почињем да играм са ВИШИМ нивоима од мене, ниво 11 и настављам да играм са играчима нивоа 20-23. Не могу да убијем ниједно јер њихов оклоп и оружје су много бољи од мојих МОЛИМ ВАС ПОМОЗИТЕ!!!
Mad GunZ shooting games online Märulimängud evmc
Свиђа ми се ова игрица јер је тако кул да играм игру на свом рачунару, али играм је на свом телефону и она је такооооооооооооооооооооооооо
Како кул
нисам волео да морам да преузмем више него да играм
Волео сам ову игру од своје 6. године и надам се да ћу имати исто сјајно искуство на свом таблету који је мало заостао, али је у реду
Ова игра је невероватна, препоручујем да преузмете
Када достигнете 11. ниво, ова игра се претвара у игру за победу. Јуче сам имао 10 ниво и ова игра је била тако забавна. Али сада, не можете ни да играте ову игру и увек умрете одмах. Молим вас учините оружје јефтинијим, а игру бољом.
За сад ми је супер.
Побољшајте графички и звучни ефекат
Трасх игра, толико варалица и п2в. Заправо игра смећа. Не преузимајте ово 😠😠
Ко неволи ову игрицу слободно нек ми пуси к***ц.
Када играм баттлероиал, заостаје иако имам добар интернет. Осим тога, кретање карактера није глатко, а ни циљање.
Пун хакера досадних. Деинсталирано - решите своју игру сваки меч је пун хакера - смеће - потребан вам је систем извештаја у апликацији -
Мачке? Кампања је смеће. Мултиплаиер је у најбољем случају испод нивоа. Пуно огласа. Али најнеугоднији аспект је проклета грешка у нишану! Не могу да гађам ни у шта право као стрела, али када циљам играча, кончаница се помера колико год се трудили. АДС ради мало, проблем и даље постоји. Деинсталирање јер га то уништава, јебене мачке!
Ова игра је тако кул а има и више мапа..... поправи ову игру за мој таблет, али да ли ће ово успети да је овај таблет ЛГ
Ова игра је упаљена🌋, разлог зашто сам јој дао 4 звездице је зато што је коштала 3000 драгуља да направимо сопствени костим, али осим тога ова игра је невероватна!!
Добра игра, али дозволите нам да играмо баттле роиал када почнемо игру даћу 5 звездица ако то урадите и дозволите нам да заувек отварамо сандуке преко огласа
Дибра је али теско се скупљају оно плаво ко паре и није нешто и сви скинови су скупии
Цоол игра, али мислим да је Блоцк Царс Онлине боља игра. Али такође Мад Гунз има баттле Роиал и друге ствари тако да мислим да је ова игра прилично добра
Добро је, али када уђем само у баттле роиал када имам добро оружје или када посматрам играче убили сте ме, пише да ми је интернет веза изгубљена покушајте поново када уђем поново да играм баттле роиал ја сам на НЛО-у, то ми каже да је интернет лош покушај поново корисник него што је то је невероватно
3 звездице јер је у почетку стварно забавно, али после има толико огласа из игре да се заврши. Знам да су огласи за новац, али знам да ће ова игра имати новца, молим вас да уклоните рекламе и онда је игра много забавнија и добиће новац само за оцењивање и преузимања
океј
Бас је добра игрица
Ова игра је тако народна. Ја сам професионалац у соло моду
Мислио сам да сте рекли да можемо играти краљевску битку у тиму
Најбољи!
Ова апликација је заиста забавна, можете додати људе попут породице, можете направити сопствену особу да направите сопствену мапу, све врсте ствари играјте ову игру и нећете пожалити, верујте ми
Одлична игра, али не приказује оружје које добијам од дневних награда у продавници и уопште не могу да их видим тако да не могу да играм са својим ице раи или другим оружјем (ради само са зеленим пиштољем). Не показује добро оружје које добијам бесплатно од дб-а у радњи тако неправедно.
Тема игре је веома лепа, али графика је лошег квалитета, тако да је ово ажурирање потребно и потребно је ажурирање у позадини.
Mad GunZ - battle royale Aksi eyo
И поред тога, толико јаких игрица ме удара, али волим то 😁
Стално иде на празан екран сваки пут када отворим апликацију, избрисао сам је и поново преузео, али и даље ради исту ствар
В5 а Јјјјјјјј
Игра је страшна. Играо сам многе игре за више играча у којима се моја убиства нису ни бројала, оглас за огласом за огласом, решите то
Неће се ажурирати иако имам 10 ГБ података и пуно простора за складиштење
Ок је
Dive in the Past Приключения ashh
ова игрица је буквално фортните
Mad GunZ shooting games online Екшън mvj