Post by labenucpuzzjohh on Feb 6, 2022 15:39:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Volim ovu igru. Nikad je neću izbrisati jer izgleda kao Minecraft, ali.. ima toliko dodataka.. ali je ok, stvarno mi se sviđa!
POTPUNO PREPORUČUJEM KAWAII WORLD! To je jednostavno najbolja igra ikad! Da citiram moju sestru, "kao moj zanat pinkafied!" TNT i sve! Radi bez wifija, reklame su jedva primjetne, jednostavno je super. ODLIČNO.
ne sviđa mi se to gradim vilu i samo kaže da se svijet ne može spasiti i moje vile nema i tako sam napravio drugi svijet, ali kaže da ne možeš napraviti svijet, ha, imao sam puno eforda oko stvaranja te vile i to je isto kao to ughh😒 dat ću ovome 1/5🙄
ova igra je lijepa ali je pogrešna 1. Boja bloka 2. Vrlo je malo vremena 3. Nema pandi 🐼
KawaiiWorld Παιχνίδια arcade vlv
Ovo je slatka igra tko god da ju je napravio, ti si najbolji kreator svijeta, možeš li napraviti još jednu tihu igru koja izgleda vrlo slično, ali sa slatkim mobovima Plzzzz
Ova nekako slatka igra i lijepe stvari, ali uvijek je prijavljena i uvijek ima reklamu iako isključim wifi, ali još uvijek ima reklamu... I još nešto što mi se ne sviđa ova igra je da su svi blokovi ružičasti i kad sam poceo preuzimati Minecraft i vidim ovo skinuo sam ga i vidim sliku lijepo izgleda i krevet je sova i onda kad je gotov preuzmi igram se i vidim da svi alati nisu kao na slici ono sto vidim🥺 🥺Molim vas učinite to ljepšim🥺.Jer ne mogu igrati😭🥺.
Ocjenjujem je s 3 zvjezdice jer čitam komentare i vidim da ima previše oglasa, popravite ovog administratora, molim vas, ocijenite ga 5 zvjezdica ako ovo popravite, ali... Sviđa mi se ova igra, jako je slatka!❤
Općenito igra je savršena, ali postoji mali problem. Dakle, svaki put kad se pojavi oglas, moja igra se zamrzne kao da bih pokušao pritisnuti gumb "Natrag na igru" ništa ne bi radilo pa moram svaki put izaći iz nje što me prilično nervira.
Super! Igrao sam ga uopće "nešto što nije bilo strašno u tome" Ovo je tako strašno, ali ne Zašto? Jesi li mi se šalio u ovo vrijeme? Mislim da je napravio za nas ima ocjenu 3+ uopće Plz popravi ovo POPRAVI OVO!!!!!!!!! Čak iako ovo nije horor igra koju možete izbrisati
Obožavam ovu igru jer ako isključim wifi sve oglase tako dosadne, ali sviđa mi se!! Ocjenjujem ovo!! .........10k/1237k sviđa mi se ova igra!! I tako slatka! Moj avatar je tako sladak i lijep!!☺😊😊😍😍
Da, dajem mu 4 u pol zvjezdice jer 1. previše dodaje 2. ponekad me izbaci 3. način preživljavanja je nemoguć. Stalno sam umirao 4. Ne mogu ići na kraju bez enderovih bisera/oči endera I posljednji 5.nema elytra,vatra djeluje i totem besmrtnosti. Stoga vas molim da netko popravi da je ova aplikacija jako neugodna
Ova igra je slatka i sve osim svaki put kad igram, uvijek se pojavi oglas i ubije me u preživljavanju, a ako sam kreativan, teško je pronaći stvari
Ova igra je super, ali dajem 3 zvjezdice jer ima previše oglasa i nadam se da ćete dodati više igrača i više skinova. Također što se događa s Kawaii World 2? Ne mogu ga više pronaći, jesi li ga izbrisao?
Tako je sladak, sviđa mi se idk tko to radi, ali je tako, ali možete li se mijenjati poput izrade i izgradnje?
KawaiiWorld Arcade byk
Nije loše, ova igra je prilično zabavna i dodaci su kratki. Vrlo je zabavno igrati, međutim, otkrio sam da se svaki put kad sam igrao zamrzne i ubrzo nakon toga piše da igra ne reagira, zbog čega čekam ili moram zatvoriti aplikaciju.
Ovo je igra vrlo zanimljiva, ali takve stvari su obojane u ružičasto!
Ova igra je tako slatka, ali neko vrijeme kada napravim reklame za dvorce će iskočiti niotkuda pa popravite igru kako bih joj mogao dati pet zvjezdica
Volim to! Iako postoje neki dodaci, ali ipak mi se sviđa ova igra, ocjenjujem je 5 jer mi se sviđa i mogu izgraditi slatku kuću napravljenu od slatkih blokova!
Sveukupno simpatična ideja. Oglas na vrhu sprječava da izbornik bude dostupan. Morate pogledati oglas da biste mogli doći do izbornika samo da biste prestali. Kad god se pojavi oglas, igra se potpuno zamrzne.
pa mi je počelo puštati svakih 5 sekundi i dodavati, a onda kad sam nastavio gledati reklame nije mi dopuštao ni da pritisnem gumb koji će mi omogućiti da igram svoj svijet i koristim svoj svijet pa sam ga se jednostavno riješio jer je dobio glupo pa sam ga upravo instalirao
Nije mi se baš svidjela ova igra jer ljupko pokazuje tortu, ali nakon što držite u zemlji, ista je torta kao u minecraftu i sviđa mi se kako su se čuvali kvarcni blokovi i mobovi
Super
Ovo je lijepa igra ali dao sam joj 3 zvjezdice jer ne znam zašto imam samo 2_3 bloka, ali je dobar (prizor) ne molim dajte puno blokova molim 😢😢😭😭😳😳molim 😔😳
volim ovu igru blokovi izgledaju kao blokovi slatkiša i savršeno je savršeno čak i tako je tako lako tako je slatka, lagana, kraljevska, podmukla, teška, vruća, radna, nicly, lijepa, divna, zastrašujuća, grozna to je najbolja igra u kojoj možete bilo što
Ova igra je lijepa, ali reklame su tako dosadne, nisam ljuta na ovo, ali blokovi su preslatki, ali jedini problem su oglasi, trebalo bi biti u redu ako je uklonjeno, ali popravite to
Ocjenjujem ga jednom zvjezdicom jer (1 ima mnogo oglasa (2 su tako zakašnjela (3 i zadnje da se ne možete ni nazvati, popravite ovo
Ruši se kad ga otvorim
Niš
Želio sam da ima opciju chata i tu opciju iz koje možete promijeniti svoje ime i također promijeniti karakter molim vas 🥺🥺🥺
Slatka igra, ali razlog zbog kojeg sam joj dao 3 zvjezdice je zato što ne možete igrati niti započeti igru, a da ne pristanete na pitanje. To pitanje glasi: "Može li KawaiiWorld pristupiti vašim medijima, datotekama?" I bla bla, ovo bi trebala biti igra puna ljupkosti, ali ne razumijem zašto im treba pristup našim medijima i datotekama. Ako kliknete zabrani, izbacit će vas iz aplikacije. Ali ipak sam to prihvatio jer sam htio isprobati igru. Sve u svemu cool igra.
Dajem mu tri zvjezdice jer prije svega, dodaje. Ima PREviše oglasa. Kad nešto gradim, iskoči neki dodatak, onda počnem zaostajati. Nadam se da ćete to moći popraviti i samo dodati nekoliko dodataka. Drugo, nema trake za pretraživanje. Znam da nije važno, ali kad pokušavam nešto pronaći, nisam to mogao pronaći. Molim te popravi sve. Hvala vam.
Jako volim ovo, lijepa je igra za izradu🥰🥰, ali postoji druga igra za izradu koja se zove kawaii World Svaki put kad napravim svijet kreativnim, pretvori se u preživljavanje... molim popravi igru, molim te, nadam se da ćeš to popraviti hvala što čitaš moje odgovori nadam se da ćeš to popraviti... hvala
WOW JE STVARNO LJEP, volim to, naravno da je šaren i lijep, a ja sam djevojčica, imam 9 godina, ima puno videa ako ti se ne sviđa video ili ne želiš samo otići na wifi i isključiti ga i mobilne podatke također, ako ne želite čudovište, samo prijeđite prstom na poteškoće natrag riječi zbogom dečki.....
Stvarno mrzim ta 2,3 ili 4 oglasa,Toliko me uznemiruje,I poput MineCrafta koji imam,Također ako odem u krevet, piše "Možda sada ne spavaš. Čudovišta su u blizini" I odlučio sam pogledaj oko sebe i nema čudovišta. I stavljajući led, voda nastaje i nikad ne prestaje proizvoditi vodu kao što? I napravio sam svijet koji je kreativan i beskonačan. Nisam ni znao što to znači pa sam ga napravio i kako sam vidio TOLIKO DRVEĆA!! Ali ocjenjujem ga samo 3.
Ordia आर्केड गेम way
Ne sviđa mi se toliko jer mi se igra uvijek ruši u početku sve je bilo u redu, ali kada sam morao igrati više počela mi je rušiti igru, ali crna je sama po sebi jako slatka, ali jako je teško pronaći blokove i samo je blokova malo
1. previše čudovišta dolazi u moju kuću čak i ako napravim kućicu od oblaka tako visoku od kuće, a čudovišta su i dalje jako dosadna, također sam htio još jedan blok sličan ružičastoj vuni, također ne možete ni graditi ništa! Čak ni radni tuš ne možete napraviti, čak ni namještaj, sve što možete učiniti je napraviti toranj od blokova i on ima visoku granicu! također ne možete napraviti ništa od blokova samo mala mini stolica koja vam ne dopušta da napravite dobro računalo ili tablet, čak ni televizor ne mogu po mjeri!
Predobro!!!!!!!!
Tako loše zaostaje čak i ako ne uključim wifi, postoji ovaj oglas koji kaže "nova igra za izradu i izgradnju u google storeu" i ponekad kada prođem znak x ne dopušta me da se vratim u igru umjesto toga samo je ponovo pokrene i taj se oglas pojavljuje svakih 10 sekundi i sada se moja igra uvijek ponovno pokreće za 10 sekundi ova igra je užasna ne preporučujem hoću ako je poprave
Stvarno volim ovu igru, nema puno reklama za mene i stvarno sam volio svoj lik u koji sam bio odjeven, samo stvarno volim pij-e koje nosim (ne u stvarnom životu), ali mislim da bi bilo bolje da dodate neke pastelne boje kako bi bilo morte lijepo.. Hvala
Pomalo cool, ali dodaj još stvari poput lampe i promijeni boje mrzim previše ružičaste dodaj ender oko ender portal je sranje bez ender oka
Kad se pojavi oglas, vratim se i piše nazad u igru kad ga pritisnem, zapravo me ne vraća, samo se cijela igra zamrzne, ali super je slatka, sviđa mi se kako je sve ružičasto moja sestra voli da se nadam ovome pomaže 😁 oh i sviđa mi se kako neke stvari imaju stvarno slatka lica, ali dosta kvari i nema smisla kako je pijesak dugin, to je prava stvar, samo kažem da mu dajem 2 zvjezdice nadam se da će ovo pomoći, hvala što ste vidjeli Žao mi je što ima toliko napisa 🥲 volim ovu igru 😌 tako zabavna
Vrlo lijepo, gotovo isto kao minecroft, ali trebamo ažuriranje s više detalja koje bi Minecraft imao, to je kao točna igra