Post by labenucpuzzjohh on Feb 6, 2022 15:36:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече primogems ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
Увеличете начините за получаване на скъпоценен камък с изключение на реклами
защо загубих всичките си данни от фотокнига за животни? толкова съм разочарован.
Най-яката игра на света Катина една година е много сладко
Кглгигшцю😄😄😄😄😍😍😂😂😎😎 флфлцюфл
За всички хора, които смятат, че тази игра е скучна, безполезна. Благодарение на моята имганация и сериала на Netflix, Ханк е забавно, смешно седящо куче, гледащо телевизия, което всъщност е умно. Това е моето мнение, но всяка игра на Talking Animal, която Outfit7 пуска, ще й дам 5 звезди ⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌠⭐🌟. (Редактиране: Мисля, че говорещия Ханк трябва да се препоръчва повече)
Бременна Говореща Котка Ема APK 2.9.3 ... - CherryAPK
Има НАЧИН много добавки за едно нещо, но най-големият ми проблем е, когато Ханк е уморен да снима животните, които гледаме, добавяне за презареждане на лентата за сън на Hanks.. Така че аз и моето двегодишно дете седим през 30-60 секунди но в крайна сметка лентата за заспиване не се запълва, забелязах това с добавките, които ви карат да играете, за разлика от рекламите, които просто седите там и гледате дали играете заедно или не лентата за сън няма да се запълни в края и това е загуба на време.. Ще отстраните ли проблема?
Интересно е, но Ханк е сладък само като малък, след това става грозничък
Много хубава игра-от преди я знам!
マイ・トーキング・ハンク ミニゲーム efi
My Talking Hank Kasual iset
Браво супер игра със супер сладко куче мноо гот супер !!!!!!!!!
Mi Talking Hank Casual nuy
Тази игра е много забавна за децата ми, които обичат да играят това..😊
Добро приложение, но няма много неща за правене, така че мисля, че outfit 7 има по-добри игри от тази игра.
Тази игра е тъпа.
Рекламите са като противопехотни мини, поставени навсякъде в приложението, които чакат децата просто да щракнат върху него неволно. А някои от рекламите дори не са подходящи за деца. Какъв е смисълът да се иска година на раждане, когато рекламата дори не може да бъде персонализирана за нея. Рекламата, която моето дете видя, изобразява кървящ и ранен пръст от някаква игра с маникюр. *лицева палма*. Трябваше обаче да похарчите малка сума за приложението, но приложението ще бъде без реклами. Това изглежда е единственият начин да се насладите на тази добре проектирана игра.
... устройств и планшетов на системах iOS, Android и Windows Phone. ... серия за сезона, сержант Ханк Войт преследва колумбийски картел.
Трябва да гледаме твърде много реклами
тази игра е страхотна как можеш просто това, че се разклаща толкова сладко, че е толкова сладко, че не мога да повярвам, че е така, защото просто обичам играта, няма да я изтрия, толкова е смешно, просто не я изпробвай толкова забавно и ти момчета знаят, че той всъщност първо трябва да отиде до тоалетната първо, когато го разбереш какво прави, той му се сърди, той каза, че е беден и тогава и тогава слоновете им се ядосаха във водата по някаква причина навън играй Hootie it water, това е нещото, защото не обвинявам
Ставам много нещастен със завъртането, човече!
2 звезди, защото е толкова скучно
Страхотно, докато стигнете до последната страница. Смешни цени за артикули. Вложих много часове в тази игра заради сладките анимации на животни. Бих искал да го завърша, но играчките, които поставяте на различни места на последните няколко страници, биха ми отнели 20 години, за да придобия необходимата сума.
Тази игра е супер теглене без да мислите
My Talking Hank. From Talking Tom and Friends - adopt Talking Hank, the cutest puppy out there! Moy 6 the Virtual Pet Game APK
Halloween Madness Cooking Game Arkade mwg
Тази игра е страхотна. Но трябва да има повече нови функции. Ханк трябва да може да се занимава с крепостен живот, плува и лови. Моля, актуализирайте тази игра възможно най-скоро
Тази игра е готина!! Той е толкова сладък, но искам да добавите още неща към играта като повече безплатни дрехи и всекидневна на плажа, предполагам.... И между другото изтеглете това!! Играта е много яка!! Но все пак добавете блендер XD
My Talking Ханк Hack Справочник | Диаманти и монети Cheats ...
Идеална за малки деца
Забавно, но колкото по-стар става, толкова по-дълъг е този кръг на растеж, за да се запълни🙄😒😒
Е, ами крайно време беше да създадете и My talking Hank . Честито
Здравейте, това е хубава игра, но можете ли винаги да актуализирате тази игра, тази игра никога не се актуализира като другите игри, моля ✅
3lel и преди няколко дни и 6 и имах по-малко проблем с нашия телефон 2 3 проблеми с 2 от къщата и
Crazy app накара телефона ми да замръзне, ако беше по-слабо, щеше да е старец с тиранти
наистина обичам тази игра, тя показва всички редки животни и бих могъл да науча сина си на всичко за нея и той може да говори с Ханк и може да повтаря всичко, което казва специално, когато кажа на Ханк, знаеш какво трябва на сина ми, за да слушаш мама и той казва му да слуша и той наистина го обича страхотната игра, всички я обичат
biva
Прекрасна игра..но искам редките животни скоро..отнема много време
マイ・トーキング・ハンク ミニゲーム scc
Най-лошата игра, която не работи, няма отвари и няма какво да играе лоша игра
Срива се твърде много пъти и всеки път, когато се срине, започва от първо ниво..... Целият ми напредък е загубен.... Толкова дразнещо... Също така Ханк изглежда толкова глупав, след като порасне и навлезе в юношеската възраст... ОТвратително ... Исках да му дам нула звезди, но това не е възможно уф
Хубава игра харесва ми Най ми е интересно да намирам животни Теглете И ще разберете!!😜
Aleenta Hua Hin - Pranburi Resort & Spa Отзиви - Agoda
добре е и всичко, но става скучно след известно време аз съм почти всички игри с говорещи животни като Talking Tom и Talking Angela и Talking Hank всичко останало става скучно след известно време и няма да искате да го играете, когато стане скучно така че го изтеглям и след това го свалям след добър, може би месец от него, но освен това е добро приложение, искам да кажа, че са го проектирали добре и други неща, затова му давам оценка 3 звезди
ИТ е идеален за свободно време и има толкова много домашни любимци за събиране и на четири места
Pobyrzodaseistegliigrata
Добра игра, но искате да направите някои промени в тази игра, като промените h леглото, както my angela игри промениха всички мебели и наградата за храна !!!!!! Omg тази игра е най-добрата, когато направите някои промени в тази игра! Давам една звезда на тази игра. Чакам тази предстояща актуализация .................... Значи разбирате, че казвам ...... ......... 😊😊😊ооо много промени в тази игра и направете тази игра най-добрата моля
Разбрах че има хахери
страхотна е
Уау, тази игра е страхотна, но работата е там, че отнема много mb и данни
Много ми хареса тази игра, но има малко нива
Talking Tom Gold Run vs Subway Surfers Arabia - HAWAIIAN HANK vs New Character Amira Gameplay HD ...