Post by labenucpuzzjohh on Feb 6, 2022 15:21:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Ennyi reklám!!!😠 5 csillagot adok, ha nincs felesleges reklám
A játék koncepciója szórakoztató és a grafika nagyszerű. A TÚLZOTT reklámok szinte játszhatatlanná teszik a játékot. Minden 10 percnyi játék után megjelenik egy kényszerhirdetés, amely leállítja a végrehajtott műveleteket. Több hirdetés meghibásodott, aminek következtében a játék vagy összeomlott, vagy a hirdetés ismétlődően lejátszható, de nem lehetett megállítani őket. Ezt a játékot nem ajánlom senkinek.
Dragon Mania Legends સિમ્યુલેશન kfiq
Egy feladatot készültem volna végrehajtani, hogy megszerezzem a drágaköveimet, és te frissítettél. Visszaállította a fejlődésemet ezen a téren, és most nem tudom megszerezni az ingyenes drágaköveimet. nagyot csalódtam benned..
Már egy éve játszom ezzel a játékkal, és először nagyon tetszett. A sárkányok szuper aranyosak, és néha szórakoztató a harc, néha pedig nagyszerűek a kis játékaik. Még egy kis pénzt is elkezdtem költeni. Ezzel együtt most nagyon csalódott vagyok a játékban, valahányszor új sárkányt próbálok tenyészteni, csak duplikációkat kapok. Szerencsés vagyok, ha kapok egy heti vagy egy havi sárkányt. Nagyon kiábrándító. Azon a ponton vagyok, hogy feladom ezt a játékot. 👎
Tele hirdetésekkel. Vannak hirdetések, amelyeket meg kell nézni, és ajándékokat kereshet a játékban. De a napokban tele van hirdetésekkel. ezek is az engedélyünk nélkül játszanak.
Jó jàték!kódom!!c7bca vegyetek fel!!@@
Túl sok a felugró hirdetés, ami bosszantó. Ezenkívül az önkéntes hirdetések nem mindig adják meg azt a jutalmat, amiért megtekinti őket. Legtöbbször drágaköveket ad, amikor megnéztem a gyorsulás miatt. Néha egyáltalán nem is ad jutalmat.
Felület. PC, ANDROID, IOS ... League of Legends: Wild Rift. ESTRATEGIA. Códigos promocionales en Pokémon Go. AVENTURAS. Fire Emblem Heroes. SIMULACION.
Túl sok váratlan hirdetés, kérjük, távolítsa el a fejlesztőket, még akkor is, ha Ön VIP
Túlságosan el szaladt az a ló...már mindenért is kell fizetni, ez nagyon szomorú.
Annyira szuper jó játék, de a reklámok tönkreteszik DE jó!! JÁTÉK!
Dragon Mania Legends Παιχνίδια προσομοίωσης zuw
A játék eleinte szórakoztató volt, de a hirdetések miatt számomra játszhatatlanná vált. Megértem a gyorsító, feloldható stb. hirdetéseket, de ha még csak 30 másodpercig sem tudsz kattintani a térképen hirdetések nélkül (ami meghibásodik, és néha nem tudsz bezárni megnézés után és újra kell indítani a játékot), akkor nem éri meg nekem. Csak aranyat kérek az élőhelyeimről és minden 10. koppintson egy 30 másodperces hirdetést?? Nem köszönöm. Elnézést, de eltávolítom.
Szórakoztatónak találom a játékot, és sok különböző tennivalót.
Dragon Mania Legends Game iOS, sárkány, Chibi, sárkány png ...
Örülök Úri u az AZ 5-ös a mai Többi 6 a mai nap folyamán ita 6 Az Új helyen van Az Új helyen 5 ellenszavazat A mi munkánkat AZ ELSŐ és Második helyen Áll a udhfjgkfkrooogkhjtir8rzedo8firipiekpi5jirurgjouhefihfjrifnfljijisrjgPijfdi7dhc9r8 z848 ellenszavazat 49 263526e6ruu33it92eusgttftezrzztz ellenszavazat jelentése beszélve Hogy a Többi jelentése 6 az első két rész a többi vásárlót a többi vásárlót a mai napig nem kaptam meg a mai nap a mai 7 ztz a
Generátor Arany és Drágaköveket Ingyen THRONE RUSH
Ez a játék csodálatos. Kivéve azt, hogy 5 méteren belül elfogy a tennivaló. Kérjük, adjon hozzá további teendőket. És csökkenti a kelési és szaporodási időt.
Dragon Mania Legends Simulacijske igre inw
Egy rakat fos. Legujabb telom van és sehol nincs a "minur"-kám. Semmit nem lehet csinálni... Samsung A22
Az előrehaladásom visszaállt, bár összekapcsoltam a Google Play és a Facebook szolgáltatással. Eredményeimet és fejlődésemet egyértelműen megmutatom a Google Play Games fiókomban, de a Dragon Mania Legendsben újra az elejétől kezdtem, amikor újratelepítettem. Segítséget és javítást kérni. Kösz.
nagyon szórakoztató, de néha kicsit frusztráló, mert örökké várni kell valamire, de összességében nagyon szórakoztató
A játék szép, de sok kiegészítést mutat, ami nagyon kiábrándító. Miközben ezeket a kiegészítéseket nézem, úgy érzem, abbahagyom a játékot. Kérjük, távolítsa el a hozzáadásokat, különben abbahagyom a játékot 👎
Fos nem tok belépni mert mindig kiir valami hülyeséget
Eszedbe sem jut letölteni ezt a játékot. Ez szívás engem. Néha nem játszik zökkenőmentesen. Azt fogja mutatni, hogy megszakadt az internetkapcsolat, még akkor is, ha csatlakozik. Annyira lemarad. Nagyon sok hiba van ebben a játékban, ne is gondolj letölteni...
Maga a játék jó csak egyszerüen nem lehet bejelentkezni google playel.... ha valaki tud segíteni azt megköszönném
A hirdetések bezárása,,,tudok fizetni a hirdetésekért
Fizetős, macerás
Nem lehet folytatni a játékot ezzel a játékkal, mert a pop pup üzenet kéri a frissítést. De aztán ni frissített verzió. Kérem erősítse meg.
Nagyszerű és szórakoztató játék. Régóta játszottam vele, mióta felfedeztem. Nehéz abbahagyni a játékot. Teljesen kemény függő játékos vagyok, aki teljesen beleszeretett. Köszönet a DEV csapatának minden tagjának, aki létrehozta ezt a nagyszerű játékot! A legmagasabb "Félelmetes szószomat" adom neki! éljenzés! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Ez egy csodálatos játék. 5-re értékelném, de nagyon sok hiba van. Kérjük, javítsa ki őket
Régebben szerettem ezt a játékot, de A HIRDETÉSEK tönkreteszik. Némelyikük nem létezik, ezért be kell zárni a játékot és újra kell tölteni. A csatám kezdetekor kaptam egyet, amiből nem tudtam kiszállni, és elvesztettem a harci energiámat, mert be kellett zárnom... Nem bánom a hirdetéseket, de legalább javítsam ki őket, hogy ne rontsák el a játékot
Mi a retek f.... történik??? két nappal ezelötti "mentést" töltöttek vissza? Vásároltam gyémántot, fejlődtem, VIP tagságot váltottam. Tegnap este, 8 napi VIP volt ma meg minden eltünt!!!! Hol lehet panaszt tenni??
Alkalmazások | Microsoft Windows 10 | Hivatalos webhely
Formula Car Racing: Car Games Strategi sgw
Annyira szórakoztató, imádom, bárcsak kevesebb gyümölcs lenne a sárkányaid fejlesztése, mert ha egyszer a sárkányod olyan, mint a 16. szint, akkor 200-at kell adnod.
Az a tény, hogy ez a játék, néhány más FB-exkluzív játékkal együtt, úgy tűnik, több hirdetést tartalmaz, mint egy adathalász hentai weboldal, undorító. Nem csinálni semmit? Hirdetés. Csak 1 műveletet végzett? Hirdetés. Ja és a hirdetések interaktívak, ami azt jelenti, hogy vagy csináld, vagy befalazzák az alkalmazást. Szörnyű döntések a fejlesztőktől.
Android játékok topikja - IT café Hozzászólások
a játék jó, de az időzítők túl hosszúak, a dolgok túl drágák és a dolgok nagyon ritkák. Csinálj egy másik módot a drágakövek gyűjtésére, és átváltok 5 csillagra